Leden Heemkunde Zonhoven

Guy Rutten (ondervoorzitter)      0491 33 17 92

Ludo Bunkens (secretaris)          0473 28 30 17

Jean Cocquydt (penningmeester)  0497 53 20 10

Ann Pirotte, Patrick Vanderlooy, André Vanhamel  (bestuurders)

• Bya Jean
  • Bogaerts Robert
  • Bos Lea
  • Broux Maurice ( Voorzitter)
  • Bunkens Ludo  (Secretaris)
  • Cocquydt Jean  (Penningmeester)
  • Elens Nestor
  • Hermans Ludo
  • Indeherberge Kristof
  • Indeherberge Ludo
  • Jeurissen Jos
  • Jacobs Jean
  • Langers Guido  (Ere-voorzitter)
  • Maes Roger
  • Pirotte Ann
  • Pluymers Sylvain  (Ere-lid)
  • Rutten Guy  (Ondervoorzitter)
  • Spelmans André
  • Switten Marcel  (Ere-secretaris)
  • Vanbockrijck Roger
  • Vandeput Nicole
  • Vanderlooy Patrick
  • Vanhamel André
  • Vanloffelt Viviane

Koninklijke Heemkundekring Zonhoven vzw.

Heuvenstraat 4,

3520 Zonhoven

Bankrekening: BE03 0689 0862 4184

Ondernemingsnummer : 0424540393

Telefoon: 011 81 04 11 Toestel 476

Email :  info@heemkundezonhoven.be

Website administrator:  Jean BYA  (jean.bya@heemkundezonhoven.be)

WO II   ZONHOVEN

Na een zeer algemene duiding van WO II, concentreert de KHZ vzw zich specifiek op de Zonhovenaar, d.w.z. op een deel van het documentatiemateriaal dat wij in onze eigen archieven ter beschikking hadden en dat wij in de archieven van onze gemeente Zonhoven konden aantreffen.

Na de Coronamaatregelen te verkrijgen bij UITPUNT en bij de KONINKLIJKE HEEMKUNDEKRING ZONHOVEN VZW (oud-gemeentehuis, iedere donderdag tussen 13 en 16 u. of de eerste zaterdag van elke maand, zelfde uren). Prijs: € 25 + (eventueel) Verzending € 7

Bij verzending:

Gelieve € 32 over te schrijven op de bankrekening

BE03 0689 0862 4184 (BIC: BBRUBEBB) van de KHZ vzw, Heuvenstraat 4, 3520 Zonhoven met vermelding WO II Zonhoven.

Na ontvangst van deze som wordt u het boek per omgaande toegestuurd.